'Hr. Weyse' deler sjovt billede fra 'Badehotellet'-settet.

'Hr. Weyse' deler sjovt billede fra 'Badehotellet'-settet'Hr. Weyse' deler sjovt billede fra 'Badehotellet'-settethttps://www.dagens.dk/files/styles/article_top_fullwidth_1x/public/media/2021/01/weyse_badehotellet.jpg?itok=PpvT00m5ll
'Hr. Weyse' deler sjovt billede fra 'Badehotellet'-settet
Der er liv og glade dage på 'Badehotellet' hvor de har startet optagelserne til den sidste sæson i den populære danske tv-serie.

Jens Jacobs Tychsen, der er særligt kendt for sin rolle som Edward Weyse i "Badehotellet", er tilbage til de nyligt startede optagelser, og han deler et yderst humoristisk billede fra settet.

Forventningerne er store for den kommende sæson af "Badehotellet", hvor optagelserne er i fuld sving.

Flere store danske skuespillere er at finde på det populære badehotel, blandt andet Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing.

Jens Jacob Tychsen vender også tilbage som Edward Weyse, hvor han igen spiller sammen med Cecilie Stenspil i rollen som fru Aurland.

'Hr. Weyse' har givet danskerne et lille indblik i, hvad der kommer til at ske i den sidste sæson af 'Badehotellet' med dette sjove foto. Du kan se billedet ved at klikke her.

"Endelig min første dag på Det Lille Hotel Ved Vandkanten. Er alt virkelig, som det plejer?,"  skriver han til opslaget.

På opslaget er der kommet mange kommentarer, og en af dem er fra en person, der følger med fra England. Vedkommende skriver, at hun følger med i 'Seaside Hotel' som 'Badehotellet' altså kaldes i England.

"Åh jeg elsker 'Seaside Hotel' som vi kender det som i England. Desværre er vi bagude, da vi først lige er kommet til krigsårene," skriver hun som kommentar til billedet.

Tidligere meldte skuespillerne på 'Badehotellet' ud, at der vil være flere afsnit i den sidste sæson, end der har været i de foregående. Ligeledes blev det meldt ud, at optagelserne til den sidste sæson ville begynde lige efter påske, og dem er der altså blevet taget hul på.

"Vi begynder at filme "Badehotellet" i april efter påske. Vi laver otte episoder denne gang, så det betyder, at vi arbejder fra efter påske til december," har Sonja Oppenhagen udtalt til BILLED-BLADET.

 

0 Comments